Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:31:18 Autom. Brand Oms Ruiterhof Ruiterhof Genderen 205131 (inc:) Prio Hoog Eenheid | Brandweer Midden West-Brabant (Genderen)...
dinsdag 19 september 2017
 
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|09

EDE - Agenten doen onderzoek naar een schietincident aan de Klaphekweg in Ede. Rond middernacht is er op de deur van een automaterialenbedrijf geschoten, zo meldt de politie.

 

Er is niemand gewond geraakt. Op het moment van de schietpartij waren drie mensen aan het werk in de werkplaats. Ze hebben direct de politie gebeld.

VANDAAG 19|09

TOLBERT - Aan de Oldebertweg in Tolbert is in de nacht van maandag op dinsdag rond drie uur een plofkraak gepleegd op een een pinautomaat van de Rabobank.

 

De explosie was zo groot dat de onderdelen van de pinautomaat tientallen meters weg waren geslingerd. In verband met explosie gevaar zijn enkele buurt bewoners uit hun woning geëvacueerd. De pinautomaat raakte totaal vernield.

 

De politie doet onderzoek naar de plofkraak. Bij de plofkraak is waarschijnlijk niks buitgemaakt.

VANDAAG 19|09

NIJKERK - Maandagavond iets voor 23:00 uur is op de Barneveldseweg N301 een bestelbus van de weg geraakt en in de berm beland. De bestelbus raakte in een bocht op een boom.

 

De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De beschadigde bus is door een bergingsbedrijf uit de bossage gehaald.

1/1

GISTEREN 18|09

ASSEN - Een auto is maandagavond boven het water van de Havenkade in Assen getild. Vrijdagavond was deze personenauto te water geraakt.

 

De brandweer duikers uit Assen en Groningen hebben na een uren lange zoekactie niks aangetroffen. Ook de trauma helikopter was ter plaatse voor assistentie. Op de Havenkade was op dat moment een festival gaande ter ere van de Blauwe-As wat koning Willem-Alexander eerder die dag had geopend. De auto werd op grote diepte gelokaliseerd. Maar toen de eigenaar van het voertuig zich gemelde was de druk van de ketel rukten de hulpdiensten weer ...

GISTEREN 18|09

NIJKERK - Een auto is maandag 18 september aan de Westkadijk in Nijkerk te water geraakt. De auto rolde plotseling het water in. Waarschijnlijk heeft het voertuig niet op de handrem gestaan.

 

Een berger heeft de auto uit het water gehaald. Er raakte niemand gewond.

1/1

GISTEREN 18|09

HOLSLOOT - Op de A37 bij Holsloot is maandagmiddag een automobilist van de weg geraakt en tegen de midden vangrail gebotst. Hierbij raakte niemand gewond.

 

De schade aan de auto was wel groot. Een berger heeft het voertuig afgesleept. Over de oorzaak is niets bekend.

GISTEREN 18|09

EDE - Op het Luttikenerf in Ede is maandag 18 september een fietsster gewond geraakt. De vrouw op de fiets kwam in botsing met een scooter en kwam ten val.

 

Een opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse geweest. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk.

1/1

GISTEREN 18|09

TYNAARLO - Door bliksem inslag is er maandagmiddag brand ontstaan in een woning aan de Steenakkers in Tynaarlo. Door de inslag vlogen de stoppen eruit en ontstond er brand in de elektrische apparatuur. Ook in naast gelegen woningen vlogen de stoppen er door de bliksem inslag uit en raakte elektrische apparatuur beschadigd.

 

De brandweer heeft weten te voorkomen dat er verder brand in de woningen ontstond. De hele wijk zit inmiddels wel zonder elektriciteit. Hoe lang dat zal gaan duren voor het is opgelost is nog onbekend.

1/1

GISTEREN 18|09

ASSEN - Op de Aletta Jacobsweg in Assen is maandagmiddag een auto in brand gevlogen. Het betrof en technische oorzaak. De auto vloog rijdend in brand.

 

De brandweer heeft het vuur geblust. De auto moet als verloren worden beschouwd.

VRIJDAG 15|09

VOORTHUIZEN - De brandweer van Voorthuizen organiseert morgen, zaterdag 16-09-2017 de Landelijke finale wedstrijden van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité in Voorthuizen.

 

Het Voorthuizense korps heeft een spectaculaire oefening klaar gezet voor de 9 beste ploegen uit heel Nederland. Begin dit jaar schreven 230 ploegen zich in in de klasse TAS-HD, waar nu de beste 9 uit zijn gekomen. Bezoekers kunnen zich vanaf 08:00 uur melden aan de Molenweg 113 in Voorthuizen. De wedstrijden duren tot ongeveer 17:00 uur. De prijsuitereiking van de kampioen vind plaats rond 18:00 uur in de ...

ZONDAG 10|09

COEVORDEN - Een 82-jarige fietser uit Coevorden is zaterdagmorgen ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats.

 

De man reed op de Bentheimerstraat toen hij in aanrijding kwam met een 51-jarige automobilist uit dezelfde woonplaats. Hierdoor viel de fietser op de grond en raakte ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij is met ernstig hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie maakt een registratie van het ongeval.

Agenda

Zaterdag 23 september

10:00
Pijnacker

Zaterdag 14 oktober

10:00
Elspeet
 
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
24Webvertising